• +36 70 679-7000
  • 5600 Békéscsaba Andrássy út 51/A I.emelet 27.

A XXI. század nagy váltása a lézer, amit egyre szélesebb körben alkalmaz az  orvostudomány. Nem kivétel ez alól a fogorvoslás sem

Előnyeit a fogmegmentő, a szépségfogászati, esztétikai és a szájsebészeti beavatkozások terén egyaránt hasznosítani tudjuk.

Ma már elképzelhetetlen modern fogászatról beszélni lézer berendezés nélkül.

A lézer hatására a szájüregi betegségek sokkal gyorsabban és kevesebb mellékhatással, kellemetlen tünetek nélkül gyógyulnak.

Fogászati központunkban a Biolase lézercsalád legújabb fejlesztésével, a Biolase Epic Pro lézerrel végezzük a kezeléseket.

Az alábbi kezeléseknél használunk fogászati lézereket:

– lézeres fogfehérítés, mélyfehérítés.

Ha szebb, világosabb fogakat szeretne és célja az évekig, évtizedekig tartó természetesen fehér, megnyerően kellemes mosoly megőrzése, válassza a Biolase lézeres mélyfehérítő kezelésünket.

A lézeres fehérítés előnye a kevésbé modern eljárásokkal szemben, hogy rövidebb idő alatt több árnyalattal fehérebb fogakat érhetünk el, és tartósabb eredményt érhetünk el vele.

A fehérítés folyamata: A fehérítendő fogak körüli ínyt befedjük egy különleges védőanyaggal, ezután felhelyezzük a speciális LaserWhite gélt a a fogakra, majd a géllel bekent fogakat 20-30 másodpercig megvilágítjuk a Biolase Epic Pro lézerfogászati készülékkel.

5 percig hagyjuk pihenni a fogat, majd minden fogsornegyedben megismételjük ezt a folyamatot

20-25 percnyi kényelmes, relaxáló kezelés után a LaserWhite gélt lemossuk a fogakról, és már készen is vagyunk.

lézeres gyökérkezelés

Alézer 100%-osan sterilizál, “elolvasztja” a baktériumokat, és hatékonyabban tisztítja a csatornát, mint a hagyományos eljárás.

A lézeres gyökérkezelés kevesebb időt vesz igénybe, így pácienseinknek kevesebb időt kell a fogászati székben tölteniük, valamint a lézer fertőtlenítő hatásának köszönhetően a csatornák hatékonyabban tisztíthatók, ezért sok esetben nincs szükség annyi kontrollra, mint a hagyományos gyökérkezeléskor.

Ennek a módszernek hála a gyógyulási idő is jelentősen lerövidül.

lézeres szájsebészeti eljárások
Legyen szó elő nem tört szemfogak feltárásáról, vagy félig előtört bölcsességfogak körbemetszéséről, ajak, nyelvfék felmetszéséről, a lézerrel történő kezelést követően a gyógyulási folyamatok gyorsabbak, fájdalommentesebbek mint hagyományos eljárások esetén.

a lézer csökkenti a vérzést, még a gazdag vérellátású helyeken is, stimulálja a szöveteket, ezáltal serkenti az immunrendszer működését. gyorsabb a gyógyulás, magasabb a komfortérzet.

lézeres ínyplasztika, lézeres ínyformázás és ínykorrekció

A lézeres ínyformázás során a lézerfény seblezáró jótékony hatása kiemelten érvényesül

a lézeres ínyesztétikai kezeléseink után sokkal gyorsabb gyógyulás tapasztalható, mint eddig bármikor

a kezelt felület sterilitásáról, maximális antibakteriális tisztításáról a minden baktériumot elpusztító lézerfény gondoskodik

az Ön mosolya megnyerőbb, ínye szebb és harmonikusabb lesz

implantátum felszabadítása lézerrel
a lézeres implantátum felszabadítás során vérzés minimális, előnye, hogy a beavatkozás, a formázás helye gyorsan és szépen gyógyul ezért a kezeléseknek pár nap alatt nyoma sem marad.

lézeres üregfertőtlenítés a tömések tisztaságáért és tartósságáért
A fogászati lézer tökéletesen fertőtleníti a foganyagot és az üreget is anélkül, hogy vegyi anyagokat kellene használni, melyek alapvetően nem természetesek és sok esetben nincsenek harmóniában a szervezetünkkel.

herpesz és aphta kezelés lézerrel
Bár elvileg az afta kezelést nem igényel, egy hét alatt magától gyógyul, de gyógyulása jelentősen gyorsítható lézeres fertőtlenítés segítségével.

A herpesz kifejlődését megakadályozhatjuk, ha még a hólyagos fázis előtt lézerrel kezeljük, ha már viszont kialakult, gyógyulását gyorsíthatjuk azzal, ha a seb természetes regenerációját megtámogatjuk Biolase lézeres fertőtlenítéssel.